<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">
BOKA BILJETTER

Våra fantastiska partners


Det är tack vare våra partners som vi har möjlighet att arrangera The Sales Conference. Besök dem på The Sales Conference eller boka ett möte i förväg.

Läs om våra partners

Gold

Inspiration Company


Med Gamification in Business bygger och driver vi motivationsprogram för medarbetare samt kundklubbar inom B2B. Våra kunder blir lönsammare och attraktivare, både som arbetsgivare och leverantör! Vi är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management och har sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare.

Läs mer om 

Träffa rätt


NEXT STATE är specialister på konsekvent och genomtänkt marknadsföring till dina nyckelkunder, det som brukar kallas för Account Based Marketing. Sedan starten 2009 har vi framförallt hjälpt företag inom b2b att öka sin försäljning.

Skapa team


Att hitta rätt säljare och säljchefer är avgörande för framgång. Och svårt. Därför finns vi.  Vi på SalesOnly är specialister på försäljning och vi rekryterar till kunder inom alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors där vi lever och andas försäljning varje dag. Läs mer om 

Skapa möjligheter


För Microsoft är teknik en del av allt. När mängden data i världen är obegränsad skapar det möjligheter som vi aldrig sett förut. Det innebär att vi kan leva bättre, jobba smartare, komma varandra närmare och utvecklas snabbare.

Volvo Cars


Volvo är Sveriges populäraste bil med drygt 20 procent marknadsandel och de allra flesta av våra kunder har sin bil i jobbet. Oavsett om du är en enmansföretagare eller ansvarig för storföretagets tjänstebilsflotta har vi lösningar anpassade för dina behov. Alltid med målet att göra bilägandet bekymmersfritt och ekonomiskt fördelaktigt.

Eventpartner


Vi underlättar och effektiviserar ert arbete genom att dela med oss av det vi är allra bäst på, att planera och genomföra företagsevent av alla möjliga slag. Genom personligt engagemang, ett genuint servicetänk och en planering in i minsta lilla detalj levererar vi events i världsklass.

Lönsam organisk tillväxt


ProSales Consulting är ett managementkonsultbolag specialiserat på ”Commercial Excellence”, eller hur man bäst driver organisk tillväxt via förbättring och effektivisering av kommersiella funktioner. Vi hjälper några av Sveriges ledande B2B företag med deras strategiska utmaningar.

SuperOffice


SuperOffice är experter på CRM. Vår prisbelönt CRM-lösning är utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system, från den första kontakten med en potentiell kund genom försäljningsprocessen till uppföljning och kundservice. Låt oss hjälpa dig att hitta, vinna och utveckla fler kunder.

Structsales


Structsales gör det komplexa enkelt. Med din verklighet och framtidens affärsmodell skapar vi tillsammans din framgång genom att analysera, rekommendera och strategiexekvera.

Mindset


Med närmare 20 års erfarenhet i branschen är vi ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom Ledarskap, Projektledning, Kommunikation och Affärsmannaskap. Vi hjälper företag och människor att bli bättre på vad de gör. Välkommen till oss och utbildning som gör skillnad.

Avaus


Avaus uppdrag är att göra marknadsföring personlig genom att koppla kunder till de saker som verkligen betyder något för dem. Som den nordiska ledaren inom datadriven marknadsföring hjälper vi marknadsförare att driva kundvärde och marknadsföringseffektivitet.

IHM Business School


Många företag jagar kostnader. På IHM jagar vi affärer. På IHM fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till resultat. När konsumenternas köpbeteende förändras, står dina säljare inför helt nya utmaningar. Nu lanserar vi nya, effektiva säljstrategier som ökar genomslaget i mötet och gör dem till mästare på att locka fram omedvetna behov.&nbsp;

Doidea


Doidea är Sveriges ledande byrå inom inbound marketing – metoden som digitaliserar försäljning och marknadsföring och säkerställer ett jämt flöde av kvalitativa B2B-leads till säljavdelningen. På Doidea jobbar specialister inom sälj, marknad, system och analys.

Marketing House


Vi är en Inbound Marketing-byrå som hjälper B2B-företag främst inom tjänstesektorn att generera mer webbtrafik, kvalificera leads och få fler kunder genom sin webbplats samt genom andra digitala och sociala medier.

GetAccept


GetAccept fick tidigt uppmärksamhet genom vårt deltagande i världens mest prestigefyllda företagsacceleratorer Y-Combinator (Silicon Valley, USA). Vi vill förändra hur företag arbetar med säljdokument genom vår smarta lösning för e-signering, dokumentspårning och säljautomatisering. Vinn fler affärer - Snabbt, enkelt och säkert! 

Lime


På Lundalogik älskar vi CRM! Vårt team har glimten i ögat och tjugofem års erfarenhet av marknaden för säljstöd, CRM och kundvård. Vi utvecklar, säljer, implementerar och supportar allt själva. På så vis kan vi finnas vid din sida genom hela CRM-resan. Syftet? Vi hjälper andra företag att bli kundmagneter.

Tölve


Vi hittar de bästa kundprospekten bland miljontals företag. Med oss sparar du både tid och säljer mer.

ProSales Systems


Coacha era säljare och segmentera fram era bästa kunder. Med SaaStjänsten Prosales Win Loss™ får du färska underlag och insikter automatiskt varje månad. Ett genomsnittligt företag som använder Win Loss™ förbättrar sin säljcoachning och segmentering avsevärt.

Sparta


Sparta brinner för att hjälpa människor att nå sin fulla potential. Spartas lösning hjälper organisationer att mäta, belöna och motivera team på ett modernt och effektivt sätt. I Sparta belönar vi det du gör och inte enbart resultatet vilket innebär att alla har en chans att vinna - därigenom ökar vi engagemang, motivation och i slutändan resultatet.

Vainu


Med Vainu kan du spendera mindre tid på att prospektera och mer tid på att sälja. Med vår webbindexeringsteknik samlar vi in insikter från all den öppna data som finns på webben. Med hjälp av dessa insikter hjälper vi dig se vilka företag du ska kontakta och när du har störst chans att få till en affär med dem. Vainu vet hur dina kunder mår och ger dig en notis när det finns en chans att öka din uppförsäljning.

Sonician


Vi på Sonician är ett gäng dedikerade och passionerade människor med olika bakgrund inom sälj-, marknadsföring och mjukvarukunskap, sammanförda av en gemensam vision av att vilja skapa den bästa tänkbara hjälpen för företag att få flera kundämnen, få fler avslut och att få ägna tiden åt det som ger mest för stunden.

SalesScreen


SalesScreen is a sales activity management system, headquartered in Trondheim, Norway. The software helps sales organizations around the world to track progress on KPIs, reward completion of key activities and surpass their sales goals. As a result, customers experience stronger sales culture, lower turnover, better awareness on goals and increased activity on the metrics that matter most to revenue growth and success.

vpitch


Utvecklar videofunktioner för säljorganisationen.Vpitch ställer 2 frågor till säljchefen. 1. Skulle ni ha lättare att skapa intresse för era B2B möten om ni hade en video som visualiserade er tjänst/produkt, istället för info-mailet ni skickar idag? 2. Om ni svarar ja på fråga ett, Vill ni då kunna läsa av när prospektet tittat på videon för att kunna återkoppla med rätt timing? Oavsett om det är via mail, sms eller Linkedin?

Papilly


Visste du att över hälften av alla sjukskrivningar idag beror på psykisk ohälsa? Människor på arbetsplatser är stressande och mår dåligt vilket leder till att de även presterar sämre. Det kostar pengar men framför allt onödigt lidande. Men det en finns bra och effektiv lösning. Papilly´s digitala coachprogram hjälper dig och dina medarbetare att stressa mindre, prestera bättre men framför allt njuta mer av livet. Programmet är framtaget av forskare från Karolinska Institutet och är så effektivt att vi lämnar garanti på resultat. 100% nöjd eller pengarna tillbaka.

Quicksearch


Quicksearch hjälper företag att med snabb feedback föra en dialog med kunder och medarbetare.Genom korta, regelbundna och enkla enkäter via e-post, webb eller sms får du möjlighet att lösa eventuella problem när de dyker uppsamt få bekräftat att du levererar den upplevelse som förväntas. Du får de insikter du behöver för att skapa värde för kunden, medarbetaren och ditt företag. Vi är experter på automatiserad feedback och har lång erfarenhet av att implementera anpassade lösningar för såväl de minsta som de största företagen. 

A&R Business Consultants


A&R Business Consultants AB är Sveriges mest rekommenderade partner inom presales, med spetskompetens inom bland annat IT, Media samt beslutsstödsystem för budget, prognos, rapportering och analys.