<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">
BOKA BILJETTER

Keynote Speakers 2019


The Sales Conference erbjuder några av världens främsta talare inom forskning, trender och framtid.

 

En riktigt stark laguppställning inför The Sales Conference 2019.


Mikael Tornving

Konferencier


Mikael Tornving är juristen från Uppsala som blev skådespelare, komiker och manusförfattare. Han har erövrat oss med sin humor och blixtsnabba repliker i tittarsuccén 'Parlamentet' och som den underbart cyniske reportern Rolf Nygård i Melodifestivalen. 

2012 fick Micke priset Årets Folkbildare, för "Micke Tornving förklarar" på Mix Megapol, där han på ett roligt och annorlunda sätt förklarat svåra saker och komplicerade sammanhang. Som moderator och konferencier är Mikael en av Sveriges mest uppskattade. 

Jamie Anderson

Professor, INSEAD Business School


4 times TED speaker, and quoted in Business Week, the Economist, The Wall Street Journal and The Financial Times. Jamie Anderson is one of the world’s top 25 thinkers right now. His research and speaking focuses on the interconnectedness between sales, innovation, leadership, and corporate transformation, and he has advised a range of Fortune 500 firms on approaches to corporate renewal.

Currently visiting Professor at INSEAD, he has also held permanent and visiting positions at some of the world’s top business schools, such London Business School, IMD, ESMT Berlin, and the University of Melbourne. He is published in some of the world’s leading international journals, including MIT Sloan Management Review, California Management Review, and the Journal of Business Strategy.

Jackie Kothbauer

Digital strateg och Linkedinevangelist


Jackie ger sina följare och kunder framtidskunskap och verktyg för att skapa morgondagens kundupplevelser och bygga nya affärer med AI och nätsmarta medarbetare.

Jackie syns i TV, tidningar och poddar som en av Sveriges främsta digitala experter och har tre gånger utnämnts till en av världens 150 främsta kvinnliga futurister av Ross Dawson. Hon är listad som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare och författare till tre böcker: “Mediababe”, “Nätsmart” samt “Du, Linkedin och karriären”. Hon har en bakgrund som venture manager på investmentbolaget AB Traction, journalist på Dagens Industri och internetpionjär inom e-handel och gaming.Idag även rådgivare till startups på Stockholm School of Entrepreneurship och investerare i startups med inriktning mot plattformsekonomi, fintech och e-handel.

Guess who

VP International Marketing


Henrik Larsson-Broman

Författare, föreläsare och trendspanare


Med över 1000 genomförda föreläsningar är Henrik en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom tillväxt, försäljning och marknadsföring. Han är inriktad på nya trender och fenomen och hur dessa påverkar strategier, ledarskap, organisationer och kultur samt vilka krav och tillväxtmöjligheter de skapar för morgondagens organisationer.

Henrik är grundare till analys- och rådgivningsföretaget ProSales Institute. Han har studerat trender och forskning inom försäljning de senaste 20 åren och är författare till en mängd rapporter och böcker om strategi och ledning inom B2B försäljning. 2018 publicerade han tillsammans med trendforskaren Peter Siljerud boken Supertrenderna där de samlar 50 trender som kommer att forma framtidens marknadsföring och försäljning.

SPEAKER T.B.A

Board member, Startup Advisor, Investor


Petter

Artist och entreprenör


Som musikartist blev han 2001 svensk pionjär när han inledde ett samarbete med Coca-Cola Company. Idag höjer den typen av marknadsföring inte många ögonbryn, men på den tiden sågs det som konstnärligt självmord. Sedan dess har Petter fortsatt att höras och synas på andra sätt än enbart genom sin musik.  Vi har alla mycket att lära av Petter när det gäller marknadsföring av oss själva och våra projekt.

Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten "Vinden har vänt" 1998. Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna. 2014 belönades Petter dessutom med Begriplighetspriset för sin bok "16 rader" som hjälpt ungdomar med läs- och skrivsvårigheter, och 2017 vann hann pris i kategorin "Årets talare".

Sofia Lilja

Dagens reporter


Sofia Lilja blev känd då hon under nio säsonger var sångcoach i TV4-succén Idol. Idag är hon verksam som coach, föreläsare, utbildare och inspiratör. Sofia coachar internationella världsstjärnor till att hantera pressen och toppleverera inför en mångmiljonpublik i direktsänd TV. Helt enkelt att stråla i sin fulla glans på scen med total närvaro!

På The Sales Conference tar hon pulsen på publiken, utställare och kända ansikten när hon jobbar som reporter i direktsändning från olika delar av Annexet.