<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">
BOKA BILJETTER

Program 2019


Programmet uppdateras löpande
08:00
Välkommen på frukost

Starta dagen på The Sales Conference med frukost innan det ordinarie programmet startar. Kom och lyssna på inspirerande talare och prata med våra utställare.

09:30
Inledning
ProSales och dagens moderator Mikael Tornving hälsar välkomna. 
09:45
Henrik Larsson-Broman
TRE TRENDER INOM SÄLJ OCH MARKNAD 2020
Vill inte du heller stå svarslös inför VD och ledningsgrupp när det gäller vilka utmaningar och investeringar som väntar sälj och marknad nästa år? Baserat på ProSales mångåriga forskning och boken "Supertrenderna" inleder Henrik dagen med att peka ut riktningen inför nästa år på ett som vanligt pedagogiskt, initierat och lättsamt sätt.
10:10
Susanne Rönnqvist Ahmadi
How the Flywheel Killed the Sales Funnel
Vi tänker oftare på försäljningsprocessen som en "funnel" men den här linjära liknelsen är en svaghet. Din "funnel" skapar kunder, men säger inget om hur de kunderna kan hjälpa dig att fortsätta växa. Och all dynamik du skapat när du vann kunden? Borta! Baserat på erfarenhet av B2B försäljning och marknadsföring i ett flertal multinationella organisationer, presenterar Susanne nya idéer kring HUR kunderna kan hjälpa dig växa i en tid när lojalitet och förtroende är hårdvaluta.
10:55
Professor Jamie Anderson
Make your Sales People Relevant and Exciting to your Customers

Idag vill era kunder bli överraskade med nya idéer och värdefulla lösningar - inte bara få en produktpresentation. Baserat på den senaste forskningen förklarar Jamie på ett energiskt sätt HUR du kan få din säljkår att sätta agendan för kunderna och utveckla lösningar som verkligen engagerar och imponerar dina kunder.

11:55
Lunch

Tid för mat och nätverkande. Lunchbuffé serveras och du har möjlighet att lyssna på våra partners.

13:35
Jenny Dearborn
Use Performance Analytics and Deliver Extraordinary Sales Results
Är du trött på att HÖRA om big data, säljanalys och prediktiv analys. Vill du börja GÖRA istället? Baserat på en lång karriär inom globala organisationer som Oracle och SAP och två bästsäljande böcker berättar Jenny om HUR du integrerar IT, sälj, marknad, utbildning och HR i ett system för att dramatiskt öka din säljeffektivitet.
14:20
Kaffepaus
Kaffe är ju alltid gott. Passa också på att nätverka och mingla med gamla o nya kollegor. Under kaffepausen finns det också möjlighet att se talare från våra utställare.
15:20
Jackie Kothbauer
VINN AFFÄRER OCH BYGG SÄLJKRAFT GENOM ATT UTNYTTJA DET DIGITALA EKOSYSTEMET
Att bygga framgångsrika samarbeten har blivit en viktigare konkurrensfördel när e-handel, logistik, API, sociala medier, SaaS och blockkedjor blir vardagsmat i allt fler branscher. Kunder väljer de ekosystem av produkter och partners, som bäst kan utveckla och skala deras affär. Jacqueline visar upp flera banbrytande case som ger idéer om HUR ni kan utveckla er försäljning och bli vinnare i det nya affärslandskapet.
16:10

PETTER

Artisten, varumärket och entreprenören

Idag är din person hårdvaluta även inom B2B försäljning. Dagen avslutas med inspiration och nytänkande kring HUR du bygger ditt personliga varumärke, med den bästa av förebilder. Artisten Petter levererar en engagerande berättelse om sitt eget kreativa entreprenörskap, baserad på hans imponerande 20-åriga karriär som artist, sommelier och restaurangägare.

17:00
After Work
Välkommen att stanna på AW efter dagens program. Ett tillfälla att mingla med gamla och nya kontakter under trevliga former.
18:30
Sales Awards Gala

Vi lyfter fram och premierar hjältar tillsammans med god mat och färgsprakande show. Galan är en unik blandning av inspiration, underhållning och nätverkande.
Läs mer