<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">

Partners och utställare 2018


På The Sales Conference samlar vi några av Nordens ledande leverantörer som ger dig verktyg och insikter för att förbättra er försäljning och marknadsföring.

Vill du vara partner 2019?


Kontakta Henrik Larsson-Broman på henrik.larsson-broman@prosales.com

GOLD PARTNER

SalesOnly


Att hitta rätt säljare och säljchefer är avgörande för framgång. Och svårt. Därför finns vi. Vi på SalesOnly är specialister på försäljning och vi rekryterar till kunder inom alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors där vi lever och andas försäljning varje dag. Läs mer om SalesOnly

Läs mer

Gold Partner

Inspiration Company


Med Gamification in Business bygger och driver vi motivationsprogram för medarbetare samt kundklubbar inom B2B. Våra kunder blir lönsammare och attraktivare, både som arbetsgivare och leverantör! Vi är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management och har sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare. Läs mer om Inspiration Company

Läs mer

Gold Partner

Scrive


Scrive är den ledande e-signeringsleverantören i Norden med kunder i över 30 länder. Scrive erbjuder en omnikanallösning för elektroniska underskrifter åt avtal, blanketter och formulär som fungerar på alla enheter. Scrive återstämplar de e-signerade dokumenten med en digital signatur via Blockkedjeteknik.

Läs mer

Gold Partner

Audi


Vorsprung durch Technik är inte bara en slogan eller Audis löfte till dig – det är en bakomliggande filosofi som omfattar all vår verksamhet. Med vår banbrytande teknik och innovativa design är det vi som sätter nya normer för andra.
Gold Partner

ProSales Consulting


ProSales Consulting är ett managementkonsultbolag specialiserat på ”Commercial Excellence”, eller hur man bäst driver organisk tillväxt via förbättring och effektivisering av kommersiella funktioner. Vi hjälper några av Sveriges ledande B2B företag med deras strategiska utmaningar.

Läs mer 

Vendemore


Vi på Vendemore har i snart 10 år arbetat med Account Based Marketing och hjälpt företag nå sina viktigaste kunder via riktad onlineannonsering. Våra kunder varierar från några av de största företagen i världen till mellanstora och mindre. Vad de har gemensamt är att de arbetar med B2B.

Läs mer

Brilliant


På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vår insiktsplattform hjälper företag att förbättra sina kund- och medarbetarupplevelser så att de kan stärka sin affär. Engagerade medarbetare är effektiva, presterar bättre resultat och levererar bättre kundupplevelser. Vi älskar att se framgång genom människor, och vi älskar att se affärer blomstra. Välkommen till Brilliant!

LÄS MER

IHM Business School


Digitaliseringen förändrar både marknad och sälj och behovet av digitala marknadsförare, innehållsproducenter och specialister ökar. Hos oss hittar du flera korta kurser för att uppgradera dina kunskaper i digital marknadsföring och försäljning samt analys.

Läs mer

GOAVA


Goava är ett insiktsverktyg för B2B-säljare. Vi hjälper dig att sälja mer till dina nuvarande kunder samt vinna helt nya affärer. Tack vare skräddarsydda insikter från vår AI-motor så sparar du både tid och når en högre hitrate i din bearbetning, oavsett om du är marknadsförare, nykundsäljare eller KAM. 

LÄS MER

Lime


På Lime älskar vi CRM! Vårt team har glimten i ögat och tjugofem års erfarenhet av marknaden för säljstöd, CRM och kundvård. Vi utvecklar, säljer, implementerar och supportar allt själva. På så vis kan vi finnas vid din sida genom hela CRM-resan. Syftet? Vi hjälper andra företag att bli kundmagneter.

Läs mer

Retriever


Retriever är verktyget som gör prospektering enkelt. Med flest källor på marknaden, kan vi identifiera dina prospekts vid rätt tillfälle. I Retriever får du leads till din mailkorg, och kan göra din research inför mötet.

Läs mer

Stjärnsäljarpodden


Stjärnsäljarpodden är för den som antingen är eller har ambitionen att bli en stjärnsäljare. Podden drivs av Tomas Andersson och Philip Gozzi som dels behandlar olika ämnen inom försäljning och dels bjuder in intressanta gäster. Exempel på gäster som varit med: Christopher Engman, Henrik Larsson-Broman, Alexander Pärleros, Gunther Mårder, Ulrica Ekeroth, Per Lange m.fl.

Läs mer

Salesscreen


SalesScreen är ett motivationsverktyg och har sitt huvudkontor i Trondheim, Norge. Programvaran hjälper försäljningsorganisationer runt om i världen att spåra framsteg på KPI:er, belöna fullbordandet av nyckelaktiviteter och överträffa sina försäljningsmål. Som ett resultat av detta upplever kunderna en starkare försäljningskultur, lägre personalomsättning, bättre medvetenhet om mål och ökad aktivitet på de mätvärden som är mest betydelsefulla för intäktstillväxt och framgång.

Läs mer

SuperOffice


SuperOffice är experter på CRM. Vår prisbelönt CRM-lösning är utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system, från den första kontakten med en potentiell kund genom försäljningsprocessen till uppföljning och kundservice. Låt oss hjälpa dig att hitta, vinna och utveckla fler kunder. 

Läs mer

Vainu


Med Vainu kan du spendera mindre tid på att prospektera och mer tid på att sälja. Med vår webbindexeringsteknik samlar vi in insikter från all den öppna data som finns på webben. Med hjälp av dessa insikter hjälper vi dig se vilka företag du ska kontakta och när du har störst chans att få till en affär med dem. Vainu vet hur dina kunder mår och ger dig en notis när det finns en chans att öka din uppförsäljning.

Membrain


Membrain är ett svenskt specialutvecklat CRM-system för komplex B2B-försäljning. Vi gör det enkelt att förstå och följa en säljprocess med integrerad metodik, coaching och säljanalys. Flerfaldigt prisbelönt med kunder i över 64 länder. Om du tar försäljning på allvar och tröttnat på mossiga CRM som enbart agerar databas - hör av dig till oss!

Läs mer

Stretch


Skandinaviens snabbaste konsultbolag! Vi vågar utmana oss själva och våra kunder till att tänja gränser och tänka nytt. Vår förmåga att alltid fokusera på affärsvärdet och leverera i toppklass gör den verkliga skillnaden där ute. Vi försöker inte vara perfekta, bara bättre än vad vi var igår, både som bolag och som individer.
Vi gör inte allt åt alla, vi gör bara det vi är grymma på – CRM och Salesforce. Vi ser till att Salesforce fungerar som rätt stöd för er, så att ni kan fokusera på er affär.

Läs mer

Upsales


Upsales har sedan starten 2003 utvecklats till en av Europas ledande aktörer inom sälj och marknadsstöd med över 600 kunder i 10 länder. Genom att kombinera CRM med marketing automation och IP-styrd annonsering i samma plattform, erbjuder Upsales en totallösning för företag som vill växa och anpassa sig till kundens nya köpprocess.

LÄS MER

Leadfront


Vi på Leadfront hjälper företag att öka sin konkurrenskraft genom att kombinera strategisk förmåga med passion för modern teknik och kreativa lösningar. Tillsammans med våra kunder etablerar vi moderna arbetssätt inom marknadsföring och försäljning genom att kombinera kompetens, effektiva processer och stödjande teknik. Vi är med under hela resan, från strategi och planeringsarbete till dess att de nya arbetsprocesserna och verktygen är etablerade och fungerar i det dagliga arbetet.
“Vi ser helheten och identifierar snabbt var insatserna behövs för att nå resultat.”

Läs mer

UC


Vi är UC. Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Vi samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta säkrare affärsbeslut. Säkrare affärsbeslut leder till att våra kunder kan växa. Och ju mer de växer, desto större kan de drömma.

Läs mer

Goalplan


Goalplan är ett komplett digitalt Målstyrningsverktyg, skapat för distribuerade sälj- och serviceorganisationer.
I alla organisationer är det viktigt att det finns fungerande rutiner och processer, inte minst för målstyrning. Det blir extra viktigt i stora utspridda organisationer där det blir omöjligt att säkerställa att rutinerna och processerna fungerar. Goalplan innehåller och digitaliserar de viktigaste momenten i målstyrningsprocessen, som alla behöver existera och fungera optimalt för att en distribuerad säljorganisation inte skall förlora potential, behålla högt engagemang och öka sina resultat.

Läs mer

S2


S2 är en webbaserad plattform för försäljning och kundservice.
Inom området försäljning förenklar S2 sälj, prospektering, mötesbokning och genomförande av undersökningar.
Inom kundservice ger S2 dina kunder tillgång till enkel och smidig kundservice.

Läs mer

Confident Approach


Confident Approach AB är specialiserade på vad som hindrar en säljorganisation att nå sin fulla potential. Vi arbetar med att stötta ansvarig försäljningschef via personligt rådgivande, arbetar bort säljhinder i organisationen genom att minska graden av säljhinder hos varje säljare, kvalitetssäkrar rekryteringen av säljande personal genom att se till att säljare som anställs är de som kommer hålla en hög produktivitet. Vi utvecklar också säljarens förmåga till att kommunicera genom vår forskning om köp- och säljstilar och när det gäller komplexare säljjobb ser till att kandidaten har förutsättningar för det arbete som hen ska axla efter att sålt t ex ett uppdrag.

Läs mer

GetAccept


GetAccept fick tidigt uppmärksamhet genom vårt deltagande i världens mest prestigefyllda företagsacceleratorer Y-Combinator (Silicon Valley, USA). Vi vill förändra hur företag arbetar med säljdokument genom vår smarta lösning för e-signering, dokumentspårning och säljautomatisering. Vinn fler affärer - Snabbt, enkelt och säkert! 

Läs mer

 

Dear Lucy


Använd realtidsdata som grund för dina affärsbeslut. Dear Lucy är en molnbaserad service som kopplas till ditt CRM-system för att jämföra aktuell försäljning med mål och prognoser i smarta dashboards. Oavsett om du använder Salesforce, Hubspot, Pipedrive eller något annat CRM system, så fungerar det med Dear Lucy. Glöm sena kvällar med manuella rapporter - de viktigaste försäljningssiffrorna finns redan tillgängliga via datorn eller mobilen för dig, ditt team, styrelsen eller hela företaget. Gör som t.ex. F-Secure, Quinyx, PE Accounting och Fondia - koppla upp dig till Dear Lucy.

LÄS MER

Showpad


Showpad delivers the industry’s only sales enablement platform that combines sales content, readiness, and engagement. Bridging the gap between sales and marketing, Showpad enables companies to drive more revenue faster by empowering sales and marketing to sell the way buyers want to buy. Showpad serves more than 1,000 customers across the globe, including Johnson & Johnson, BASF, GE Healthcare, Fujifilm, Bridgestone, Prudential, Honeywell and Merck. Founded in 2011, Showpad has headquarters in Ghent and Chicago with offices in London, Munich, San Francisco and Portland. To learn more about Showpad, visit www.showpad.com or follow Showpad on Twitter and LinkedIn.

Bisfront


Bisfront är Sveriges ledande företag för operativt säljstöd. Genom att stötta säljorganisationer med kvalitativ kundbearbetning, prospektering och marknadsgenomlysning levererar vi en kvalitativ approach till hur man kan och bör bedriva nykundsbearbetning och s.k long tail-arbete. Vårt mål är att på ett kostnadseffektivt sätt hjälpa våra kunder att öka försäljningshastigheten. 

 

Läs mer

Marketing Partner


NEXT STATE är specialister på konsekvent och genomtänkt marknadsföring till dina nyckelkunder, det som brukar kallas för Account Based Marketing. Sedan starten 2009 har vi framförallt hjälpt företag inom b2b att öka sin försäljning.

EVENTPARTNER


Nine Yards - byrån som levandegör ditt varumärke

Nine Yards skapar engagemang mellan människor och varumärken. Vi aktiverar strategier och levandegör varumärken genom att skapa unika upplevelser. Brand Experience är upplevelsen av ditt varumärke, oavsett kanal och vi på Nine Yards skapar den – från idé till aktivering. Vi är specialister på att nå bästa möjliga effekt – oavsett om det är event och möten, digital kommunikation, strategiarbeten eller rena kommunikationsuppdrag.”

Är du intresserad av att bli partner?


Kontakta Henrik Larsson-Bromanhenrik.larsson-broman@prosales.com eller tel. 0730-816 866

Läs mer