<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">

Partners och utställare


På The Sales Conference samlar vi några av Nordens ledande leverantörer som ger dig verktyg och insikter för att förbättra er försäljning och marknadsföring.

Vill du vara partner 2019?


Kontakta Henrik Larsson-Broman på henrik.larsson-broman@prosales.com

HUVUDPARTNER

SalesOnly


Att hitta rätt säljare och säljchefer är avgörande för framgång. Och svårt. Därför finns vi. Vi på SalesOnly är specialister på försäljning och vi rekryterar till kunder inom alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors där vi lever och andas försäljning varje dag. Läs mer om SalesOnly

Läs mer

HUVUDPARTNER

Scrive


Scrive är den ledande e-signeringsleverantören i Norden med kunder i över 30 länder. Scrive erbjuder en omnikanallösning för elektroniska underskrifter åt avtal, blanketter och formulär som fungerar på alla enheter. Scrive återstämplar de e-signerade dokumenten med en digital signatur via Blockkedjeteknik.

Läs mer

HUVUDPARTNER

Sweet Systems


Som förra årets vinnare av "Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” fortsätter vi att automatisera och digitalisera kundprocesser med fantastiska resultat. Vill du veta mer om oss? Ja, då tycker vi att du ska spana in vår snygga plattform och de verktyg vi erbjuder våra kunder som Nordnet, Ahlsell, SEB och Volvo. 

LÄS MER

HUVUDPARTNER

Audi


Vorsprung durch Technik är inte bara en slogan eller Audis löfte till dig – det är en bakomliggande filosofi som omfattar all vår verksamhet. Med vår banbrytande teknik och innovativa design är det vi som sätter nya normer för andra.

ProSales Consulting


ProSales Consulting är ett managementkonsultbolag specialiserat på ”Commercial Excellence”, eller hur man bäst driver organisk tillväxt via förbättring och effektivisering av kommersiella funktioner. Vi hjälper några av Sveriges ledande B2B företag med deras strategiska utmaningar.

Läs mer 

Vainu


Med Vainu kan du spendera mindre tid på att prospektera och mer tid på att sälja. Med vår webbindexeringsteknik samlar vi in insikter från all den öppna data som finns på webben. Med hjälp av dessa insikter hjälper vi dig se vilka företag du ska kontakta och när du har störst chans att få till en affär med dem. Vainu vet hur dina kunder mår och ger dig en notis när det finns en chans att öka din uppförsäljning.

IHM Business School


Digitaliseringen förändrar både marknad och sälj och behovet av digitala marknadsförare, innehållsproducenter och specialister ökar. Hos oss hittar du flera korta kurser för att uppgradera dina kunskaper i digital marknadsföring och försäljning samt analys.

Läs mer

OneFlow


E-signering är bara början. Oneflow erbjuder en 100% webbaserad e-avtalsplattform, den nya generations e-signeringstjänst, som gör att du på ett säkert sätt kan hantera hela avtalsprocessen på ett ställe. Oneflows användare sträcker sig från småföretag till stora bolag, bl.a. ComHem, Dagens Industri, Coop, vilka har upplevt högre hit rate, kortare säljcykel och högre produktivitet.

Kom igång med Oneflow på oneflow.com/sv

GOAVA


Goava är ett insikts- och prospekteringsverktyg byggt på AI och Machine Learning. Vår Sales Intelligence-plattform hjälper B2B-organisationer att spara tid, nå en högre relevans och öka sin hit rate. Vår plattform berättar vilket företag ni borde kontakta, vem ni borde prata med och vad ni borde prata om. Effektivisera ert arbete genom att lägga mindre tid på uppgifter som kan automatiseras.

LÄS MER

Lime


På Lime älskar vi CRM! Vårt team har glimten i ögat och tjugofem års erfarenhet av marknaden för säljstöd, CRM och kundvård. Vi utvecklar, säljer, implementerar och supportar allt själva. På så vis kan vi finnas vid din sida genom hela CRM-resan. Syftet? Vi hjälper andra företag att bli kundmagneter.

Läs mer

SuperOffice


SuperOffice är experter på CRM. Vår prisbelönt CRM-lösning är utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system, från den första kontakten med en potentiell kund genom försäljningsprocessen till uppföljning och kundservice. Låt oss hjälpa dig att hitta, vinna och utveckla fler kunder. 

Läs mer

Sjöö Sandström


Sjöö Sandström har byggt klockor sedan 1986 och skrev klockhistoria genom att vara den första svenska tillverkaren utav det första svenska armbandsuret 1993. Utveckling och tillverkning sker utan kompromisser, materialval och vikten av skandinavisk design gör klockorna unika och attraktiva på världsmarknaden.

Läs mer

Membrain


Membrain är ett svenskt CRM och Sales Enablement-system specialdesignat för att öka effektiviteten i B2B-försäljning. Vi gör det enkelt att förstå och följa en säljprocess med integrerad metodik, coaching och säljanalys. Flerfaldigt prisbelönat med kunder i 80 länder. Om du tar försäljning på allvar och tröttnat på mossiga CRM som enbart agerar digitala kartotek - hör av dig till oss!

Boka demo

Upsales


Upsales har sedan starten 2003 utvecklats till en av Europas ledande aktörer inom sälj och marknadsstöd med över 600 kunder i 10 länder. Genom att kombinera CRM med marketing automation och IP-styrd annonsering i samma plattform, erbjuder Upsales en totallösning för företag som vill växa och anpassa sig till kundens nya köpprocess.

LÄS MER

Leadfront


Vi på Leadfront hjälper företag att öka sin konkurrenskraft genom att kombinera strategisk förmåga med passion för modern teknik och kreativa lösningar. Tillsammans med våra kunder etablerar vi moderna arbetssätt inom marknadsföring och försäljning genom att kombinera kompetens, effektiva processer och stödjande teknik. Vi är med under hela resan, från strategi och planeringsarbete till dess att de nya arbetsprocesserna och verktygen är etablerade och fungerar i det dagliga arbetet.
“Vi ser helheten och identifierar snabbt var insatserna behövs för att nå resultat.”

Läs mer

UC


Vi är UC. Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Vi samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta säkrare affärsbeslut. Säkrare affärsbeslut leder till att våra kunder kan växa. Och ju mer de växer, desto större kan de drömma.

Läs mer

Goalplan


Goalplan är ett komplett digitalt Målstyrningsverktyg, skapat för distribuerade sälj- och serviceorganisationer.
I alla organisationer är det viktigt att det finns fungerande rutiner och processer, inte minst för målstyrning. Det blir extra viktigt i stora utspridda organisationer där det blir omöjligt att säkerställa att rutinerna och processerna fungerar. Goalplan innehåller och digitaliserar de viktigaste momenten i målstyrningsprocessen, som alla behöver existera och fungera optimalt för att en distribuerad säljorganisation inte skall förlora potential, behålla högt engagemang och öka sina resultat.

Läs mer

S2


S2 är en webbaserad plattform för försäljning och kundservice.
Inom området försäljning förenklar S2 sälj, prospektering, mötesbokning och genomförande av undersökningar.
Inom kundservice ger S2 dina kunder tillgång till enkel och smidig kundservice.

Läs mer

GetAccept


GetAccept fick tidigt uppmärksamhet genom vårt deltagande i världens mest prestigefyllda företagsacceleratorer Y-Combinator (Silicon Valley, USA). Vi vill förändra hur företag arbetar med säljdokument genom vår smarta lösning för e-signering, dokumentspårning och säljautomatisering. Vinn fler affärer - Snabbt, enkelt och säkert! 

Läs mer

 

EVENTPARTNER


Nine Yards - byrån som levandegör ditt varumärke

Nine Yards skapar engagemang mellan människor och varumärken. Vi aktiverar strategier och levandegör varumärken genom att skapa unika upplevelser. Brand Experience är upplevelsen av ditt varumärke, oavsett kanal och vi på Nine Yards skapar den – från idé till aktivering. Vi är specialister på att nå bästa möjliga effekt – oavsett om det är event och möten, digital kommunikation, strategiarbeten eller rena kommunikationsuppdrag.”

Marketing Partner


NEXT STATE är specialister på konsekvent och genomtänkt marknadsföring till dina nyckelkunder, det som brukar kallas för Account Based Marketing. Sedan starten 2009 har vi framförallt hjälpt företag inom b2b att öka sin försäljning.

Är du intresserad av att bli partner?


Kontakta Henrik Larsson-Bromanhenrik.larsson-broman@prosales.com eller tel. 0730-816 866

Läs mer