<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">

Nu öppnar nomineringen till Sales Awards


18.04.2018

- Vilka är Sveriges bästa föredömen inom B2B-försäljning?

Varje dag görs föredömliga insatser i svenskt näringsliv. Företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. På The Sales Conference Sales Award Gala den 8 november 2018 lyfter vi fram och premierar dessa hjältar tillsammans med en trerätters middag fylld med färgsprakande underhållning. I den här bloggen beskriver jag varför Sales Awards är så viktigt samtidigt som jag ber om DIN hjälp att hitta dem!

Vi vill skapa förebilder!

Ända sedan starten 2007 har ProSales Institute verkat för att öka kunskapen om hur man bedriver modern B2B försäljning- och marknadsföring. Vår övertygelse är att framgångsrik försäljning bör baseras på gedigen kunskap baserad på forskning, omvärldsanalys och kundinsikt. Inte måfå. Inte gissningar. Inte generaliseringar. Vi vill veta. Därför drivs vi av en nyfikenhet som handlar om att förstå mekanismerna bakom vad som verkligen driver tillväxt och lönsamhet.

Vår passion för försäljning handlar inte bara om att förstå mekanismerna bakom framgångsrik försäljning. Vi vill även bidra till ett bättre affärsklimat där vi slår hål på myter, fördomar och osanningar. Försäljning är ett område som länge präglats av detta. The Sales Conference, som vi i år arrangerar för 11e året i rad, är en av flera aktiviteter för att minska fördomar, inspirera, ge faktabaserad kunskap men också bidra till att höja statusen för alla som arbetar med försäljning. En av de viktigaste åtgärderna för att nå detta mål tror vi är att skapa förebilder. Förebilder som agerar föredömen och inspirationskällor till att locka unga som gamla, kvinnor som män, ledare som säljare att vilja utvecklas och satsa på försäljning.

Mot denna bakgrund anser vi att Sales Awards är viktigt. Kanske inte just för dig som nominerar, utan för att din insats kan bidra till ett större syfte. Den 8 november utses vi årets nya föredömen på Annexet Ericsson Globe Arena i Stockholm, direkt efter The Sales Conference.

Årets priskategorier

Hjälp oss lyfta fram och belöna de individer och företag som utmärkt sig. Årets priskategorier är följande:

  • Årets B2B Commercial Excellence Company 2018
  • Årets B2B Commercial Director 2018
  • Årets B2B Sales Tools Leverantör 2018
  • Årets B2B Säljare 2018

 Nominera dina kandidater HÄR

Prisutdelare och jury

Juryn består av en prominenta ledare och profiler från svenskt näringsliv. Huvudpriset - Årets B2B Commercial Excellence Company - delas ut av Georgi Ganev, CEO på Kinnevik

ganev

Vilka vann Sales Award 2017?

Under stående ovationer kammade följande företag och individer hem förra årets priser. Mycronic vann utmärkelsen ”Årets B2B Commercial Excellence Company”, Christian Hed från Soluno vann priset ”Årets B2B Commercial Director” och finländska Vainu vann titeln ”Årets B2B Sales Tool Leverantör”.

Bokning av biljetter eller bord

Sales Awards 2017 blev en succé som vi vill återupprepa! Tillsammans skapar vi en oförglömlig kväll med prisutdelning, trerätters middag och underhållning i världsklass. Ta med dig dina kunder, medarbetare eller chefskollegor och låt dig svepas in i en värld av upplevelser för alla sinnen.

HÄR bokar du biljetter

________________________

För mer information om The Sales Conference besök www.thesalesconference.se

Har du frågor om Sales Award Gala, nomineringar eller bara vill boka bord kontakta mig direkt eller projektledare Katarina Hed (katarina.hed@prosales.com)

Ps. Extra tack till SalesOnly Sverige AB som är vår huvudsponsor för Sales Award Gala!

Henrik Larsson-Broman
Henrik.larsson-broman@prosales.com
Tel. 0730-816 866