<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=36819&amp;fmt=gif">
BOKA BILJETTER

SuperOffice CRM ger en 360 graders vy av kunden


24.09.2018

På SuperOffice brinner man för att erbjuda en CRM-programvara som hjälper alla medarbetare hos kunden att bygga starka och lojala kundrelationer. ”Det måste vara enkelt och överblickbart” säger marknadschefen Maria Gure som den 8e november ställer ut för tredje året i rad på Nordens största framtidskonferens – The Sales Conference.

På SuperOffice älskar man CRM och nöjda kunder. I närmare 30 år har det norska företaget hjälpt organisationer både lokalt och globalt att effektivisera det dagliga arbetet och öka kundlojaliteten genom sitt prisbelönta och användarvänliga system.

- Vårt system ger en 360 graders vy av kunden. Vi kallar det för ”allt-i-ett-crm” där både marknad, försäljning och kundservice kan arbeta tillsammans och få en gemensam bild av kundens alla aktiviteter. Det säger Maria Gure som är marknadschef som efter 11 år på företaget fortfarande är lika positiv och engagerad.

- Bland det bästa i arbetslivet är glada kunder. Jag älskar att träffa kund, skapa dialog, ha roligt och inte minst generera potentiella affärer till vår säljkår.

Vilka är de vanligaste utmaningarna du stöter på när du träffar kunder?
- Några av de vanligaste utmaningarna som flertalet av våra kunder står inför är att säljarna lägger alldeles för mycket tid på att leta efter information eller att det inte finns någon gemensam kundvy i organisationen, vilket gör det svårt att få en överblick över kunderna. En annan är att uppföljningen av offerter är bristfälliga eftersom det inte finns något bra system som gör det möjligt att följa upp kunddialoger på ett bra sätt. Det är sånt som vi bland annat hjälper till med.

Vilka kunder jobbar ni med?
- En typisk kund hos oss är ett företag som har en säljorganisation och/eller kundservice-avdelning som behöver få bättre struktur och kontroll. Vi har en stor palett av kunder som både arbetar i vår moln- och serverlösning. Ett axplock av våra kunder är: Axfood IT, Business Sweden, Papyrus, HSB, SAS och Visma.

Vad är vinsten med att jobba ert system?
- Framför allt handlar det om tidsvinster och nöjdare kunder till följd av bättre tillgång till information. Men också ökad hitrate, bättre överblick och kontroll på pipeline samt ökad mät- och sökbarhet i kundservicehanteringen.

 Vad särskiljer er från andra aktörer i branschen?
- Vår mångåriga erfarenhet av att ha arbetat uteslutande med CRM-relaterade frågor gör oss till en stark aktör på marknaden. Vårt erbjudande är helt anpassat för att kunna användas i den skala som kunden önskar, oavsett plattform, device eller var i världen kunden önskar arbeta.

De 8e november är ni med på The Sales Conference igen Vad ser ni fram emot?
- Det är tredje året vi medverkar på The Sales Conference, vi tycker det är en fantastisk arena för att skapa dialog med vår målgrupp samtidigt som vi fyller på vår egen inspirationsbank.

Varför ska man besöka er monter?
- Om du är intresserad av att se hur du kan få bättre överblick över dina kunddialoger, hur du kan skapa bättre förutsättningar för säljkåren att öka er försäljning eller om du vill veta hur du kan få en effektivare hantering av dina inkommande förfrågningar, är det väl investerad tid att komma förbi oss för ett samtal, hälsar Maria med ett glatt leende.

 Du träffar SuperOffice på The Sales Conference den 8e november i Stockholm

BOKA DIN BILJETT 

LÄS MER om SuperOffice

social-color-1_logo-linkedin (2) Kontakta Maria Gure