The sales conference

Stockholm

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Partners och utställare

Av våra partners får du råd, tips, demos och inspiration kring hur du kan effektivisera och förbättra er sälj- och marknadsfunktion. 

Skapa möjligheter

För Microsoft är teknik en del av allt. När mängden data i världen är obegränsad skapar det möjligheter som vi aldrig sett förut. Det innebär att vi kan leva bättre, jobba smartare, komma varandra närmare och utvecklas snabbare.

Volvo Cars

Volvo är Sveriges populäraste bil med drygt 20 procent marknadsandel och de allra flesta av våra kunder har sin bil i jobbet. Oavsett om du är en enmansföretagare eller ansvarig för storföretagets tjänstebilsflotta har vi lösningar anpassade för dina behov. Alltid med målet att göra bilägandet bekymmersfritt och ekonomiskt fördelaktigt.

Träffa rätt

NEXT STATE är specialister på konsekvent och genomtänkt marknadsföring till dina nyckelkunder, det som brukar kallas för Account Based Marketing. Sedan starten 2009 har vi framförallt hjälpt företag inom b2b att öka sin försäljning.

Skapa engagemang

Med Gamification in Business bygger och driver vi motivationsprogram för medarbetare samt kundklubbar inom B2B. Våra kunder blir lönsammare och attraktivare, både som arbetsgivare och leverantör! Vi är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management och har sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare. Läs mer om Inspiration Company

Skapa team

Att hitta rätt säljare och säljchefer är avgörande för framgång. Och svårt. Därför finns vi.  Vi på SalesOnly är specialister på försäljning och vi rekryterar till kunder inom alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors där vi lever och andas försäljning varje dag. Läs mer om SalesOnly

Eventpartner

Vi underlättar och effektiviserar ert arbete genom att dela med oss av det vi är allra bäst på, att planera och genomföra företagsevent av alla möjliga slag. Genom personligt engagemang, ett genuint servicetänk och en planering in i minsta lilla detalj levererar vi events i världsklass.

Lönsam organisk tillväxt

ProSales Consulting är ett managementkonsultbolag specialiserat på ”Commercial Excellence”, eller hur man bäst driver organisk tillväxt via förbättring och effektivisering av kommersiella funktioner. Vi hjälper några av Sveriges ledande B2B företag med deras strategiska utmaningar. Läs mer om ProSales Consulting

close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form