close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Nyheter

The Sales Conference är fullsatt!

2017-10-25

The Sales Conference är fullbokad. Så vad gör du om du fortfarande vill ha chansen att komma på Nordens största event och mötesplats för utvecklingsorienterade ledare inom B2B-försäljning och marknadsföring?

Redan tre veckor innan The sales Conference är det fullsatt men sätter du upp dig på väntelistan finns det fortfarande chans att vi kan erbjuda dig en plats.

Till Sales Award Gala finns det ett fåtal biljetter kvar. Vi hyllar och premierar företag och chefer i tre nomineringskategorier som på ett föredömligt sätt bidrar till nytänkande och agerar föredömen för hur man bedriver modern B2B försäljning och marknadsföring. 

Ingen gala är komplett utan en färgsprakande show, vilken självklart ska avnjutas med rätt sällskap på plats. Så ta med dig dina kunder, medarbetare eller chefskollegor på en teambyggande aktivitet och låt dig svepas in i en värld av upplevelser för alla sinnen. 

Under en oförglömlig kväll kommer du att serveras fantastisk mat och dryck, samtidigt som du får ta del av en show i världsklass av stjärnartisten David Lindgren och Wallmans. Passa på att vidga ditt nätverk och träffa likasinnade personer med passion att förändra och skapa morgondagens sälj- och marknadsorganisationer - här bokar du din biljett till Sales Award Gala  

 
...
Senaste inlägg