close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Nyheter

Dags att nominera Sveriges bästa företag och ledare inom B2B sälj-och marknadsföring

2017-08-24

Varje dag görs föredömliga säljinsatser i Svenskt näringsliv. Säljorganisationer, individer och leverantörer som bidrar till skapa försäljningsframgångar och ett blomstrande näringsliv. På The Sales Conference Sales Award Gala i Stockholm 14e november hyllas och premieras dessa hjältar tillsammans med en trerätters middag och färgsprakande show av Wallmans och David Lindgren. Nu börjar nomineringsprocessen som ska sålla fram vinnare i tre priskategorier.

Jobbar du för Sveriges bästa säljorganisation? Använder ni en smart mjukvarulösning som hjälper er att vässa försäljningen? Har du Sveriges bästa sälj-och marknadschef eller känner du till någon? Nu är det dags att hitta och uppmärksamma säljorganisationer, produktleverantörer och chefer som inspirerar eller agerar föredömen för framtidens sälj- och marknadsföring inom B2B (business-to-business). Du kan vara med och nominera! Finalister och vinnare koras på The Sales Conference Sales Award Gala den 14e november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

- Nu behöver vi hjälp att hitta och uppmärksamma alla dessa företag och individer. Tyvärr finns det ingen riktigt bra arena eller forum för att lyfta alla hjältar i B2B-försäljningen. Men nu gör vi ett riktigt krafttag i samband med The Sales Conference 10-årsjubileum i Stockholm den 14 november och arrangerar en riktig gala med middag, prisutdelningar, mingel och underhållning i världsklass. Det här blir en kväll att minnas för alla som brinner för försäljning – VD:ar, försäljningschefer, marknadschefer, entreprenörer, leverantörer och säljare för att nämna några säger Henrik Larsson-Broman på ProSales Institute som är ansvarig för nomineringsarbetet.

 - Vi kommer att utse tre finalister och vinnare i tre olika huvudkategorier. Den första syftar till att utse årets bästa kommersiella företag, det andra är ett individuellt pris till en chef som bedrivit ett innovativt ledarskap i en föränderlig omvärld och med det tredje priset vill vi lyfta fram leverantörer som erbjuder smarta verktyg eller mjukvarulösningar för effektivt försäljningsarbete, säger Henrik Larsson-Broman.

Kategorierna där tre finalister sållas fram är:

Årets B2B Commercial Excellence Company 2017

Prisets syfte är att lyfta fram och belöna företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt

Årets B2B Commercial Director 2017 

Prisets syfte är att lyfta fram och belöna chefer som är goda föredömen för hur man bedriver ett modern och innovativt ledarskap i en snabbt föränderlig omvärld.

Årets B2B Sales Tool Leverantör 2017

Prisets syfte är att lyfta fram nystartade leverantörsföretag som med smarta verktyg och innovativa mjukvarulösningar bidrar till ett utveckla och effektivisera sälj- och marknadsfunktioner i svenska B2B-företag.

Läs mer om priskategorierna

Vinnare och finalister utses på Nordens största B2B-konferens 

Vinnare och finalister utses på The Sales Conference Sales Award GALA på Münchenbryggeriet i Stockholm den 14e november 2017 med start kl. 18.00

Skicka in din NOMINERING HÄR

Biljetter till Galan kan köpas HÄR 

För mer information kontakta om Sales Award GALA:

Henrik Larsson-Broman tel. +46 730 816 866 

Katarina Hed tel. +46 708 651 324

Boka ett bord för 8 personer! 

Nu kan du boka ett eget bord tillsammans med dina kollegor eller kunder. I priset ingår trerätters middag, dryck, underhållning och helkväll på The Sales Conference Sales Awards GALA. Pris: 11.995 kr (ord 19.960 kr). För bokning kontakta Katarina Hed tel. +46 708 651 324

...
Senaste inlägg