close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Talare

”I år tar jag på mig moderatorshatten på The Sales Conference”

2017-06-14

Henrik Larsson-Broman är trendanalytiker, säljexpert och grundare av forskningsbolaget ProSales Institute och tillika upphovsman till Nordens största framtidskonferens – The Sales Conference. Efter 10 år på scenen som keynote-speaker tar han nu på sig moderatorshatten. Här berättar han varför.

- Det stämmer! I samband med att ProSales Institute och The Sales Conference fyller 10 år så tar jag nu på mig moderatorshatten istället för att vara huvudtalare. Jag har nu föreläst alla år, ända sedan första konferensen 2008 då vi samlade 850 personer på Chinateatern i Stockholm. Det är givetvis med blandade känslor men många av de kunder och deltagare som varit med under alla dessa år har hört mig så många gånger nu även om det är olika teman varje år så dom tröttnar väl till slut. Det säger Henrik Larsson-Broman med glimten i ögat. Faktum är att han alltid fått toppbetyg på The Sales Conference med ett snitt på 4,7 av 5, vilket det bara är några få som lyckas med.

Hur kommer det sig att du byter roll?

- The Sales Conference har vuxit något enormt och visar väl på vikten av att hänga med i den snabba utveckling som pågår. Ny teknik, digitalisering och global konkurrens gör att alla måste hålla sig uppdaterade. Och ju mer teknik vi inför i vardagen och på våra arbetsplatser så ökar behovet att få träffas fysiskt. The Sales Conference har utvecklats till en stor mötesplats där man får inspiration, ny kunskap om trender, forskning och teknik men också kommer i kontakt med branschkollegor och experter från många av våra partnerföretag. I år expanderar vi även till Göteborg och arrangerar en stor gala efter konferensen i Stockholm. Vi känner att tiden är mogen för detta. I samband med detta lägger jag nu ner mer tid på att utveckla konceptet och göra detta till Nordens största upplevelsebaserade event inom B2B-försäljning och marknadsföring. Det är då ett naturligt steg att då också ta rollen som moderator även om jag inte släpper talarrollen helt. Jag kommer även att vara huvudtalare på The Sales Conference i Göteborg.

Vad kan vi förvänta oss av årets The Sales Conference? 

- Forskningen är kristallklar. De företag med de mest utvecklingsorienterade, kreativa och disciplinerade individerna vinner loppet. Vi har alltid strävat efter att hjälpa företag och dess anställda att få nya idéer och insikter från trender och forskning som hjälper dem att fatta bättre och tryggare beslut i en kaotisk omvärld. Det spåret kommer vi att fortsätta på men vi gör det hela tiden bättre. I år har vi anlitat bland annat Fredrik Härén och Andreas Ekström som huvudtalare. Två fantastiska talare som garanterat kommer ge inspiration med nya tolkningar av världen. I våra parallella föreläsningsspår får men lite mer konkret kunskap om alltifrån gamification till artificiell intelligens och värdeskapande försäljning. Vi höjer ribban hela tiden. Detta tillsammans med alla våra fantastiska partners som alla är kunniga inom sina områden kommer ge stort värde till deltagarna. Upplevelsen och kvaliteten på arrangemanget, miljön, interaktionen och talarna kommer att vara högre. Och för den som dessutom vill ha upplevelse och underhållning på absolut högsta nivå så ska man vara med på galan där vi kommer ha prisutdelningar, mingel, middag och show. Det kommer att bli en kväll att minnas, avslutar Henrik Larsson-Broman.

 

...
Senaste inlägg