close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Nyheter

Get ready for the gala

2017-11-13

Tillhör du en av dem som gärna vill byta om och komma i galastämning inför kvällen efter en fullspäckad och inspirerad dag? Under After Worken efter The Sales Conference kl.16.50-18.30 kommer Hermes Group öppna en ”Gala Beauty Lounge” på entréplan som är till för dig som stannar och deltar på galakvällen. Här finns det möjlighet att göra sig redo och fräscha till sig inför kvällen, bland annat kommer en makeup artist från Face Stockholm att finnas på plats.

Ta med dig klänningen eller kostymen om du vill byta om till galan, häng in den i vår lounge under dagen, byt om, bli sminkad, fixad i håret och ta ett glas bubbel för att komma i stämning inför en härlig och sprakande galakväll! 

Hermes Groups personal finns på plats för dig som deltagare under hela eventdagen. Vi vill ge dig bästa möjliga service så att du kan maximera ditt deltagande på The Sales Conference. Vår personal på eventet kommer göra sitt yttersta för att se till att du kommer att få en fantastisk dag och en så bra upplevelse som möjligt på Münchenbryggeriet. Har du frågor under dagen kring allt från breakout sessions, programmet eller keynote-talare är du varmt välkommen att prata med någon i vår Help Desk! 

Hermes Group brinner för det fysiska mötet. 

Vi är stolt eventpartner och leverantör till The Sales Conference för femte året i rad!

...
Senaste inlägg