Vi hittat det hemliga receptet för att revolutionera vår bransch

A&R Business Consultants är ett relativt nystartat, men väletablerat företag. Företagsvisionen var att skapa ett ”Dream Team” med de bästa marknads- och affärskonsulterna som kan stötta och vara en långsiktig samarbetspartner till företag i Sverige, Norden, Europa, Nordamerika och Asien. Varje medarbetare har minst 6 års erfarenhet av att hjälpa företag inom alla branscher med framför allt inom presales,marknadsföring, försäljning och affärsutveckling.

Våra konsulter fungerar som en brygga mellan marknad och försäljning i organisationer för att driva medvetenhet och intresse för våra kunders produkter och/eller tjänster. I dagsläget hjälper vi våra kunder med alltifrån att ta fram försäljnings- och marknadsföringsstrategier till attidentifiera affärsmöjligheter, och vi hjälper ofta våra kunder med helaförsäljningsprocessen.

Vi arbetar fokuserat med att följa upp marknadsaktiviteter så som större events runt om i Europa och hjälper även våra kunder med bl.a. lead-generering, kvalificering av prospekts på både lokala och globala marknader, boka kvalificerade säljmöten och följa upp på dialoger mellan våra kunders befintliga och potentiella kunder.

Enligt våra kunder har vi hittat det hemliga receptet för att revolutionera vår bransch, vilket har bidragit till en markant skillnad för utfallet på sista raden, både för våra kunder och oss själva!

Vi har flera internationella kunder och våra konsulter har följandespråkkunskaper: Franska, Tyska, Spanska, Engelska, Schweizertyska,Norska, Svenska, Mandarin, Ungerska.

SÄKRA DIN PLATS PÅ SALES AWARD

FULLSATT!

The Sales Conference är nu fullbokat. Sätt upp dig på väntelista, då finns fortfarande chansen att få tag på en biljett.
Till Sales Award Gala finns fortfarande några få biljetter kvar, boka idag för att säkra din plats.

STOCKHOLM

Kontakta oss

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..