OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

The Sales Conference – för 10:e året i rad!

Rethinking the world of B2B Business. Världen förändras, och så gör vi. I en värld stadd av global konkurrens, ny teknik och digitalisering gäller det att tänka annorlunda, vara innovativ och ta tillvara alla de möjligheter som ges.

The Sales Conference – Nordens största mötesplats och konferens för B2B-ledare - arrangeras för 10e året i rad med samma tydliga målsättning. Att ge dig som ledare nya insikter och kunskaper om hur du kan ta tillvara förändringarna i vår omvärld och omvandla dem till affärsnytta.

Våra toppföreläsare ger dig inspiration och kunskap om de senaste trenderna, forskningen och tekniken för att göra mer lönsamma affärer och nå ökad tillväxt. Att du kan nätverka med närmare 650 andra chefer, möta ledande forskare och experter och träffa våra framstående leverantörer får du på köpet. 

The Sales Conference erbjuder i år ett fullspäckat program med framstående talare och experter som visar på hur vi kan dra nytta av alla de möjligheter som förändringarna skapar för oss. Lär dig mer om digitaliseringens och globaliseringens alla möjligheter, artificiell intelligens, automatisering, gamification, inbound marketing, social selling, insiktsförsäljning, dynamic sales, datadriven coaching, morgondagens talangförsörjning och mycket mer. 

10:e oktober i Göteborg och 14:e november i Stockholm är de magiska datumen för 2017. I år toppar vi även dagen med en glittrande kvällsgala. Konferensen blir alltid fullsatt så säkra din plats och boka biljett redan nu! Boka här 

The Sales Conference arrangeras av analys- och forskningsföretaget ProSales Institute i samarbete med partners. Du som har störst nytta av konferensen är intäktsansvarig: VD, affärsutvecklingschef, marknadschef, försäljningsansvarig, personalchef eller motsvarande.

Filmer och foton

Här finner du foton & videos från tidigare år.

close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form