The sales conference

GÖTEBORG

Nu kommer Sveriges mest hyllade event
inom B2B försäljning och marknadsföring till Göteborg

Partners och utställare

På The Sales Conference träffar du experter, forskare, konsulter och närmare 600 chefer från en rad olika B2B-företag. Här får du råd, tips, demos och inspiration kring hur du kan effektivisera och förbättra er sälj- och marknadsfunktion. 

Skapa engagemang

Vi hjälper företag att bli lönsammare och attraktivare både som arbetsgivare och  leverantör. Som specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management har vi sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare. Idag finns ca. 50 000 deltagare i våra kunders program. 

IHM Business School

Med digitaliseringen följer omvälvande förändringar för individer, företag och hela branscher. Ny affärslogik, nya kundkrav och nya arbetssätt ökar kraven på ständig kompetensutveckling. Med IHM som partner får du och ditt företag de bästa förutsättningar att stärka konkurrenskraften och ligga i framkant. 

Skapa team

Att hitta rätt säljare och säljchefer är avgörande för framgång. Och svårt. Därför finns vi.  Vi på SalesOnly är specialister på försäljning och vi rekryterar till kunder inom alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors där vi lever och andas försäljning varje dag.

Träffa rätt

NEXT STATE är specialister på konsekvent och genomtänkt marknadsföring till dina nyckelkunder, det som brukar kallas för Account Based Marketing. Sedan starten 2009 har vi framförallt hjälpt företag inom b2b att öka sin försäljning.

CRM med ett leende

SuperOffice är experter på CRM. Vår prisbelönt CRM-lösning är utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system, från den första kontakten med en potentiell kund genom försäljningsprocessen till uppföljning och kundservice. Låt oss hjälpa dig att hitta, vinna och utveckla fler kunder.

close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form